Khamis, 7 April 2011

terima kasih mama

mimi ingat lagi mama yg suapkan mimi nasi mase kecik2 dulu

mimi suke soso cili, ajim suke soso tomato.

dua2 sos ade dlm satu pinggan sbb mama nak puaskan hati kami berdua

mimi ingat lagi mase mimi demam, mama yg amek tuala basah dan letak kat kepala mimi..walau dah larut malam

mama tak kisah, mama tetap jugak nak berjaga nak jaga mimi sampai mimi kebah

pastu mama citer "mase mimi baby mama tak bagi satu nyamuk pun gigit mimi time mimi tido"

wah..besyukur sungguh pada Allah sbb telah mengurniakan ibu yg penyayang seperti mu

sbb ade ramai lagi anak2 same umur mcm mimi kat luar tuh tak de sape pun yg pedulikan mereka

tapi mimi, mama ade di sisi

"I love u mum" taipku di sms

"I love u too much" balas mama kembali..

air mataku mengalir deras membaca bait kata2 yg ikhlas itu

mimi sayang semua, mimi tannak ade sorg pun family kita ade dalam kemurkaan Allah

mimi tannak nanti kat akhirat ade sorg dua je dari kita semua yg masuk syurga yg lain masuk neraka.

mimi nak kita semua sama2 masuk syurga, sama2 gembira di sana..

insyaAllah..

1 ulasan:

  1. kak laila ,
    sedihnyee .
    kita pn syg mama kita T____T

    BalasPadam