Isnin, 29 November 2010

pilih lah kasih mne2 pun

hari sabtu yg lepas aku and rakan2 sekuliah aku g Frim
kitorg ade course work kena buat..
korg bce la sendiri kat blog ni YUHANES

aku malas nak wat entry baru.. muhehehehe





hari ni aku nak citer pasal lecterur baru aku..
aku amat sedih dgn sikapnye yg agak memilih kasih..
ermm...jap..aku rase tajuk tuh mcm tak sesuai la..die bukan pilih kasih kot die macam racist
bile die nampak perempuan islam yg memakai tudung die memilih utk menjauhkan diri..
aku amat terasa terutamanya time tutorial..nmpk sgt kott..

aku dan muslimah yg lain terasa dianak tirikan..
sbb tu aku memilih utk tidak pergi ke kelas die, kerana aku tak selesa and aku tak faham slang english die..
aku rase baik aku dok bilik basuh baju dari dtg an hour duduk kelas tak dapat pape..
alhamdulillah..lecturer lain tak macam tuh..sume ok and sgt supportive.. takde yg nak pilih2 kasih..

sekian,

4 ulasan:

  1. nape terasa cam kenal jek..hehe...XD...ingtkn kita sorang jek prsan...ingt x die pnh serang kte ngan maimounah...haha...kuang aja gle...=)

    BalasPadam
  2. sedey aku bace blog ko nih..aku rindu kat ms sheppard

    BalasPadam
  3. hahaha..ye kott..im a terrorist..

    BalasPadam