Jumaat, 24 Jun 2011

Roswell

mase kecik2 dulu dlm darjah 2 aku ade tgk movie tajuk dia Roswell
mmg dah lame dah movie nie thn 2000 dulu ade kat tv2
pastu hari nie aku saje la tgk balik citer tuh kat youtube
bile dgr lagu starting dia, mcm membangkitkan memori lame
I miss my childhood days
and I miss this story

walaupun mase kecik2 dulu aku tak phm sgt citer nie
pastu ayah aku cm tak bg aku tgk sgt sbb aku skola
and citer nie agak utk org dewasa jugak la
tapi aku paling ingat nie la citer english pertama yg aku hook up

pastu baru muncul smallville dan lain2

episode yg paling aku ingat mase aku kecik2 pernah tgk
Tajuk dia the end of the world
aku ingat lagi how my heart break tgk episode nie
and bile aku lagi tadi
my heart break even harder [auch!]

citer2 hollywood nie pandai memanipulasi perasaan aku
dan lakonan mereka membuatkan aku rase betol2 feel
kalo sedih aku boleh menangis
kalo gembira aku boleh tersenyum

how big is that impact!

time for sedikit sinopsis of this story
aku tak tgk citer nie sgt tapi aku tau lah skit2 jln citer dia

the hot max evans [actually an alien]


menyelamatkan Liz parker yg cedera ditembak dalam restoran
dalam pergaduhan 2 org lelaki


they fall in love
dan rupanya max evans nie dah suke kat dia sejak kecik lagi cume liz yg tak tau
and after sembuhkan Liz, max berdepan dgn risiko yg kemungkinan identitinya akan terbongkar
sbb sembuhkan dia dia khalayak org ramai
walaupun org tak nmpk ape yg berlaku
tapi  mereka pelik sbb tak jumpe peluru yg ditembak kat mane2 penjuru restoran tu

citer dia yg paling aku suke sbb mereka nie sweet sgt
aku rase sumer citer barat kalo couple mesti sweet kan?

nostalgia lame~~

layan picture

Liz dan Max

micheal[an alien too] and max

and as the story moves nnt ade seorg perempuan dtg and carik max and claim that mereka nie jodoh
Liz dan max mase depan dtg jumpe dgn dia
well that's all i think..

1 ulasan:

  1. love the story too, faveret time kecik dulu.. :)

    BalasPadam